Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Een plafond om trots op te zijn

Misschien dat je er bij je eerste kamer of huurwoning nog niet al te veel aandacht aan besteedde. Maar wanneer je in een huis woont dat echt je “thuis” moet zijn, dan wordt het wel een belangrijker onderwerp: je plafond.

En dan vooral het plafond van je woonkamer, aangezien dit de ruimte is waar je het grootste deel van je vrije tijd doorbrengt. Vraag het jezelf maar eens af: heb ik zin om na een lange dag werken, moe thuis te komen en dan te mogen “genieten” van een oud, afgebladderd of gebarsten plafond? Nee toch?

Uitstraling plafond

Bovendien is dit de ruimte waar je je bezoek ontvangt. Wat zou de visite wel niet van je denken, wanneer je plafond er niet uitziet? Het is niet te overschatten welk effect een oud plafond heeft op de uitstraling van je woonkamer.

Gelukkig is het heel makkelijk om je woonkamer binnen één dag een face-lift te geven. Een spanplafond van Plameco wordt via een ingenieus ophangsysteem bevestigd en is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins.

Geen gedoe

De keuze voor een spanplafond van Plameco is een keuze voor gemak. Een Plameco-plafond is geen gedoe. De installatie wordt door specialisten gedaan. Je hoeft zelf niets te doen. Zelfs de meubels kunnen gewoon blijven staan. Doordat het werk binnen één dag afgerond is, heb je een minimum aan overlast.

Ook ná de installatie heb je met een spanplafond geen gedoe. Een spanplafond is namelijk gemaakt van een speciale kunststof die erg onderhoudsarm is. Dat is nog eens makkelijk! Zo kom je al tot rust nog vóórdat de woonkamer helemaal “af” is!

Voor en na

Vergeet niet om ’s ochtends nog snel een foto te maken van je plafond, zodat je ’s avonds al kunt genieten van het verschil tussen de before en after foto. Het strakke woonkamer spanplafond zorgt voor een rustige, en frisse uitstraling. Daardoor komt niet alleen je kamer tot rust, maar ook jijzelf.

https://plameco-engelen.nl/toepassingen/plafond-woonkamer/