Gifgroen.nl
Image default
Webdesign

Wat kost een website laten maken

Wat kost een website laten maken is een vraag die wij vaak horen bij ons webdesign bureau. Ik werk momenteel als een marketing medewerker in een webdesign en marketing bureau. Wij maken verschillende websites en webshops op alle manieren en voor alle soorten mensen en bedrijven. Onze webdesigner krijgt vaak de vraag aan de telefoon wat kost een website. Het is een beetje ingewikkeld om deze vraag te beantwoorden omdat er zoveel verschillende websites gemaakt kunnen worden. Als wij over maatwerk praten betaal je een behoorlijk prijs voor, maar krijg je een uniek mooi website die geen ander bedrijf heeft. Bij maatwerk heb je ook weer andere prijzen hangt af van hoeveel uur werk er in ziet. En dat is soms moeilijk om zomaar in te schatten. Daarnaast heb je ook webwinkels die veel geld kost, omdat ze ook veel werk bevatten.

SiteToGo.nl

Ik werk bij SiteToGo.nl en vertel dus graag wat kost een website laten maken bij ons. Wij hebben 16 jaar ervaring met websites bouwen en zijn heel blij met hoe wij gegroeid zijn. Bij sitetogo kunnen klanten een goedkope website laten maken. We hebben verschillende templates die wij gebruiken. Op die manier wordt jouw website helemaal aangepast met de huisstijl van je eigen bedrijf, logo, foto’s, tekst. Die kost veel minder dan een maatwerk website, maar ziet je top uit. En toch krijgt u super kwaliteit website die responsieve is, en dus volledig prima te zien op elke smart phone of laptop, tablet. Op die manier kunnen de potentiele klanten de website overal zien.

Wat kost een website?

Dus, wat kost een website is geen vraag die je zomaar kunt beantwoorden. Toch kunnen klanten op internet veel informatie vinden en een beetje inschatten wat voor prijs het zou worden. Bovendien is contact opnemen met de webdesign bureau altijd een optie om antwoorden op je vragen te krijgen. Succes!

 

Gerelateerde artikelen

Webshop laten maken

Laat een website maken in de stijl van jouw onderneming

Een webshop beginnen? Leer van de grote bedrijven!