Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Betaalbaar wonen in Spanje!

Eerlijk, iedereen heeft toch al eens over wonen in Spanje gedroomd? Alles gaat er wat trager, de zon schijnt en je eet er voortreffelijk, wonen in Spanje is het helemaal. Bovendien hoeft wonen in Spanje helemaal geen fortuin te kosten als je op de juiste partij beroep doet. Met het onovertroffen aanbod van Puurspanje zit je altijd goed. Of het nu om een 2de verblijf gaat of je je er permanent wil vestigen, Puurspanje is de specialist als het op wonen in Spanje op aankomt.

Bij Puurspanje kennen ze ook heel wat van nieuwbouw. Je koopt al een huis vanaf 155.000 euro, zeg nu zelf, dat is toch geen geld. Een gloednieuw appartement kan al vanaf 120.000 euro. Wonen in Spanje hoeft dus helemaal niet duur te zijn en je euro is er gewoon veel meer waard.

 

 

Waardevast investeren in Spanje

Goed advies en waardevaste woningen zijn essentieel als je wil gaan wonen en investeren in Spanje. Met hun ervaring en knowhow adviseren de specialisten van Puurspanje al meer dan 10 jaar Belgen en Nederlanders die willen gaan wonen in Spanje. Niet alleen hebben ze een zeer ruim aanbod aan woningen, ze staan al hun klanten ook van A tot Z bij en dit tot ver na de verkoop. Dat noemen ze service!

 

Meerdere regio’s in het aanbod

Het aanbod van Puurspanje, waar je overigens in het Nederlands wordt verder geholpen, beperkt zich niet tot 1 streek. In diverse regio’s hebben ze een ruim aanbod. Of je nu wil gaan wonen aan de Costa Blanca, de Costa Calida of liever in de buurt van Murcia, ongetwijfeld hebben ze een huis, appartement of villa in petto die ook jouw hart kan veroveren. Wonen in Spanje hoeft helemaal niet gelijk te staan aan massatoerisme. Puurspanje gaat steeds op zoek naar huizen in authentieke regio’s, waar je nog echt kan wonen tussen de Spanjaarden en kan leven op hun ritme.

 

Waar maakt Puurspanje het verschil? 

Heel simpel gesteld: Puurspanje is veel meer dan enkel een makelaar. Ze staan hun klanten van A tot Z bij tijdens het hele proces van de aankoop, maar ook ver daarna. Als je wil wonen in Spanje komt er immers wel wat administratie bij kijken. Als je met Puurspanje samenwerkt hoef je je daar echter allemaal niet druk om te maken. Zij kennen hun weg, nemen al het papierwerk van je over en regelen zelfs de elektricteit, gas, water, enzovoort. Zo kan jij onmiddellijk genieten van het weer, de cultuur en je woning, met een goed gevoel en in alle comfort.

Bekijk vandaag nog de dienstverlening op onze website en neem contact op. Wonen in Spanje ligt binnen handbereik!

http://www.purespain.com/wonen-in-spanje/