Gifgroen.nl
Image default
Groothandel

horeca groothandel

De horeca groothandel: voor uw complete drankvoorraad

Als u een hotel, restaurant of café runt en uw bedrijf soepel wil runnen, is het belangrijk dat u altijd voldoende dranken op voorraad heeft. Door een grote drankvoorraad aan te leggen, voorkomt u dat u ‘nee’ moet verkopen en u uw gasten teleur moet stellen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partij om uw volledige drankvoorraad aan te vullen? Dan bent u bij een horeca groothandel aan het juiste adres.

 

De horeca groothandel: een korte introductie

Veel mensen denken bij de term ‘horeca groothandel’ aan een bedrijf dat meubelstukken en accessoires voor hotels, restaurants en cafés verkoopt. De meeste groothandels hebben zich inderdaad gespecialiseerd in het verkopen van deze spullen, maar er zijn ook bedrijven die meer doen dan het inrichten van een horecagelegenheid. Zo verkopen sommige groothandels niet alleen spullen voor het interieur, maar ook verschillende soorten dranken om uw voorraad aan te vullen.

 

Het assortiment van de horeca groothandel

In het assortiment van een horeca groothandel vindt u doorgaans verschillende soorten wijnen (rood, wit, rosé), verschillende soorten bieren en verschillende soorten frisdranken. Of u nu alleen de beste dranken wil schenken of liever een breed aanbod met verschillende soorten dranken presenteert aan uw gasten: de groothandel heeft het allemaal. En omdat er dranken in verschillende prijscategorieën in het aanbod van de groothandel te vinden zijn, kunt u altijd bieren, wijnen en frisdranken kopen die binnen uw budget vallen.

 

Het gemak van een online groothandel

Sommige groothandels hebben niet alleen een fysiek verkooppunt in de vorm van een winkel, maar verkopen hun producten ook online. Schaft u uw wijnen, bieren en frisdranken bij een online groothandel aan, dan hoeft u niet eens uw horecabedrijf te verlaten om uw drankvoorraad aan te vullen. Daar komt nog bij dat u niet hoeft te sjouwen, producten eenvoudig met elkaar kunt vergelijken vanuit uw luie stoel en kunt profiteren van de beste prijzen zonder dat u uren in de winkel moet rondstruinen om aanbiedingen te zoeken. Wilt u de beste dranken schenken in uw hotel, restaurant of café, maar wilt u niet te veel tijd en moeite steken in het aanvullen van uw voorraad? Dan is het kopen van wijnen, bieren en frisdranken bij de online groothandel zeker een aanrader voor u.

http://drankengilde.nl/horeca-groothandel/