Gifgroen.nl
Image default
Gezondheid

Opvallende pigmentvlekken in het gezicht

Opvallende pigmentvlekken in het gezicht

Het hebben van pigmentvlekken is op zich al geen pretje, maar het hebben van een pigmentvlek in het gezicht kun je zo goed als rampzalig noemen. Het feit dat pigmentvlekken vaak best donker(der) van kleur zijn, maakt de vlek erg opvallend. Soms kan de pigmentvlek zo donker van kleur zijn dat het moeilijk of zelfs helemaal niet gecamoufleerd kan worden met make-up. Wanneer het wel het geval is, dan neemt het vaak zoveel tijd in beslag om de juiste hoeveelheid make-up aan te brengen, waar je soms erg moedeloos van kunt worden. Het kan daarom tijd zijn om écht effectief wat aan de pigmentvlekken te doen.

 

De makkelijkste manier om van pigmentvlekken af te komen

In plaats van iedere dag maar weer heel wat make-up op de pigmentvlek aan te brengen en daarmee veel tijd, energie en geld verloren te zien gaan, is het aan te raden om speciale crèmes tegen pigmentvlekken te gebruiken. Wanneer je zulke crèmes gebruikt, camoufleer je niet alleen de vlekken, maar behandel je ze ook tegelijkertijd. In tegenstelling met make-up is zo een crème dus niet alleen voor korte termijn effectief, maar zeker ook geschikt voor de langere termijn. Het is wel belangrijk om een juiste crème te vinden die de huid bij behandeling niet nog meer beschadigd.

   

Belangrijk: een effectieve crème zonder nare bijwerkingen

Waar je rekening moet houden bij het zoeken naar een geschikte crème is de mogelijke nare bijwerkingen die ermee gepaard kunnen gaan. De meeste crèmes moeten voor een lange tijd op de pigmentvlekken aangebracht worden waardoor in sommige gevallen huidirritaties of huidallergieen kunnen optreden. Met het oog hierop is een crème aan te raden die parfum vrij en PH neutraal is, zoals de Skinlight crème. Zulke crèmes zijn vaak goed te gebruiken bij elk huidtype zonder dat je te maken krijgt met huidirritaties of huidallergieen.

http://skinlight.be/blog-section/Skinlight-Gezicht-Bleken/Veilig-Gezicht-bleken

Gerelateerde artikelen

Hoe gezond zijn groene smoothies?

Mondkapjes met filter kopen voor wat iets extra zekerheid

Succesverhaal: Bedrijf en werknemer werken samen tijdens re-integratie na burn-out