Gifgroen.nl
Image default
Woning en Tuin

Geen beperkingen met de canvas schilderijen van Canvaswinkel.nl

Canvas schilderijen, een begrip dat je wel eens hoort, maar is een canvas nu een schilderij of niet. Laten we beginnen met te stellen dat canvas schilderijen niet echt van het hetzelfde materiaal zijn als een traditioneel schilderij. Een canvas is eigenlijk een synoniem voor print op linnen en dit materiaal wordt gebruikt om reproducties te maken van schilderijen of foto’s op linnen te printen. Canvas schilderijen en schilderijen zijn dus niet helemaal hetzelfde.

De voordelen van een canvas schilderij

De voordelen van canvas schilderijen zijn dat deze canvassen en doeken perfect afwasbaar zijn en waterbestendig. Je kan ze dus ook in druk belopen plaatsen hangen, denk daarbij aan een horecazaak of zelfs in de badkamer. Waar een echt schilderij dan gaat kromtrekken en vervormen, zal je dit bij canvas schilderijen niet voorhebben. Bovendien hoef je canvas schilderijen niet op te spannen en vergen deze doeken amper onderhoud.

De doeken kan je bij canvaswinkel.nl overigens ook tot op de centimeter nauwkeurig verkrijgen. Dit kan wel bij canvas schilderijen, maar is bij gewone schilderijen al heel wat minder vanzelfsprekend. Zo passen de canvas schilderijen in elke ruimte, klein of groot.

Niet inboeten op de kleuren bij een canvas schilderij

Waar je bij een schilderij versteld kan staan van de kleurenpracht, is dit bij canvas schilderijen niet anders. Met de moderne printtechnieken spatten de foto’s van een canvas. Waar je bij een schilderij wel een bepaalde dikte van verf kan hebben is dit niet het geval bij deze doeken. Maar wie merkt dat? Bij canvaswinkel.nl, waar je overigens ook voor foto’s op dibond of foto’s op plexiglas terecht kan, krijg je maar liefst 80 jaar kleurgarantie. Gedurende 80 jaar beloven ze dat de kleuren van je canvas schilderijen niet verkleuren of afnemen. Sterk toch! Eigenlijk krijg je dus gewoon levenslang garantie.

Bestel in vertrouwen je canvas schilderijen

Bij canvaswinkel.nl zijn ze werkelijk gespecialiseerd in canvas schilderijen. Dat kan je perfect opmaken uit hun site en de reacties van klanten. Wil je toch geen canvas schilderij weet dan dat je bij hen ook terecht kan voor foto’s op dibond, op plexiglas of zelfs zelfklevende posters. Voor elk interieur, modern of klassiek, is er dus wel iets te vinden. Ze draaien al een heel aantal jaren mee, geven een uitgebreide garantie en komen ook op televisie. Wij zijn alvast verkocht.

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-schilderijen/