Ook leasecontracten mogelijk voor MKB en ZZP

feb 24, 2016

Als je een leasecontract gaat afsluiten, dan zijn er een aantal punten waar je over na moet denken. Wil je na afloop een nieuw leasecontract afsluiten en een nieuwe leaseauto uitkiezen of wil je de auto dan voor een redelijke prijs kopen? Het zijn belangrijke keuzes die je goed moet overwegen. Heb je een MKB of ben je ZZP-er, dan is het bij veel bedrijven mogelijk om een auto of bedrijfswagen te leasen. Een Renault Trafic leasen zou dan een goede optie kunnen zijn. Deze stabiele en robuuste bedrijfswagen is in vele versies beschikbaar.

Wat is Financial Lease?

Bij Financial Lease kan je ervoor kiezen om de kosten voor onderhoud, wegenbelasting en verzekering mee te nemen in het te betalen bedrag per maand. Betaal je de kosten zelf, dan is er sprake van Financial Lease. Gaan de kosten mee in het te betalen maandbedrag, dan is er sprake van Full Financial Lease. Bij Financial Lease komt de auto op de balans van het bedrijf te staan. Je bent dan economisch eigenaar van de auto en het netto bedrijfskapitaal van het bedrijf zal hierdoor verlaagd worden.

Wat is Operational Lease?

Een van de meest voorkomende leasevormen is Full Operational Lease. De kosten voor onderhoud, verzekering en wegenbelasting worden dan via de leasemaatschappij in het maandelijkse bedrag opgenomen. Je kunt er ook voor kiezen om zelf een verzekering af te sluiten en reparaties en onderhoud zelf te laten uitvoeren. Je betaalt daardoor minder premie per maand en hebt dan een Netto Operational Leasecontract. Alleen het financiële gedeelte wordt dan via de leasemaatschappij verzorgd. Naast Financial Lease en Operational Lease, die voor een aantal jaren worden afgesloten, kun je ook kiezen voor Short Lease. Dit is een leasecontract voor een korte tijd en is vaak al vanaf 1 maand af te sluiten.

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen
by | Categories: Auto | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.