Gifgroen.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel dit ervaren calculatiebureau in

Heeft u te maken met een nieuwbouw-, renovatie-, herbestemming-, beheer- of sloopproject? U weet in dat geval vast dat het ontwerp-, bouw- en beheerproces erg lastig kan zijn. De hulp van een professional kan u helpen om het overzicht te bewaren en grip te houden op organisatie, kosten, tijd en kwaliteit. De specialisten van calculatiebureau DDC Consulting helpen u hier graag bij. Zij zijn al meer dan 25 jaar actief als adviesbureau met als specialisatie bouw en vastgoed. Wanneer u besluit om in zee te gaan met deze specialisten, heeft u geen zorgen meer over bouwkundige of installatietechnische vraagstukken. Zij ontzorgen u namelijk volledig met hun klantgerichte, integere en transparante aanpak.

Bewaar het overzicht op uw bouwkosten

Het is mogelijk om in uw enthousiasme of door eventuele vertragingen het zicht op uw bouwkosten te verliezen. De specialisten van calculatiebureau DDC Consulting helpen u graag door een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP) op te stellen. Een meerjarenonderhoudsplanning bevat onder andere een conditiemeting en een begroting, waardoor u op voorhand op de hoogte bent van de kosten van uw bouwproject. De ervaren werknemers van dit calculatiebureau ondersteunen u vervolgens tijdens uw project, zodat de kosten niet uit de hand lopen. U hoeft zich hierdoor enkel te focussen op het afleveren van een succesvol eindresultaat.

Bespreek uw project met deze specialist

Wilt u meer weten over de complete dienstverlening van dit calculatiebureau of wilt u hen de benodigde bouwcalculaties laten uitvoeren? Neem contact met hen op en bespreek uw wensen gerust. Indien u besluit om met deze specialist in zee te gaan, stellen zij graag een meerjarenonderhoudsplanning voor u op. U kunt op basis hiervan met een gerust hart beginnen aan uw bouwproject, deze experts begroten, bewaken en besturen uw bouwkosten namelijk op een deskundige wijze. Bezoek nu de website van DDC Consulting, u vindt hier aanvullende informatie over hun dienstverlening en de contactgegevens van de deskundige werknemers.