Gifgroen.nl
Image default
Zorg

Incura: Veilige en overzichtelijke zorgsoftware voor professionals in de zorgsector

ncura biedt veilige en overzichtelijke zorgsoftware voor professionals in de zorgsector. Met onze software zorg kunt u gebruikmaken van een compleet EPD-pakket met onder andere een agenda, een elektronisch patiëntendossier en verschillende meetinstrumenten. Daarnaast is het mogelijk om online boekhouding te doen via KING Finance en facturatie is geen probleem. Onze software is flexibel en bevat meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten die indien nodig kunnen worden toegevoegd. Het handige dashboard kan volledig worden aangepast aan uw wensen. Onze software is ingedeeld per zorgdiscipline of zorgsector. Incura biedt specifieke EPD-software voor disciplines zoals GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinaire praktijken. 

Hoe kan Incura voldoen aan de hoogste veiligheidseisen?

Incura voldoet aan de hoogste veiligheidseisen door gebruik te maken van het Health Cloud Initiative managementsysteem voor fysiotherapie administratie en informatiebeveiliging. Dit systeem is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510. Daarnaast draait de EPD-software van Incura grotendeels op Azure, een cloud-based platform van Microsoft. Azure wordt vaak gebruikt binnen de (inter)nationale zorg en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Incura is ook in het bezit van de DigiTrust-ISO27001 en DigiTrust-NEN7510 certificering. Hiermee wordt de veiligheid en betrouwbaarheid van de fysiotherapie administratie software gewaarborgd.

Zorg software voor de zorgsector

Zorg software is van onschatbare waarde voor professionals in zorginstellingen. Deze software biedt een geïntegreerde oplossing voor het beheren van patiëntendossiers, het plannen van afspraken, het bijhouden van medicatie en nog veel meer. Met behulp van zorg software kunnen zorgverleners efficiënter werken en de kwaliteit van zorg verbeteren.

Het biedt een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor zorgverleners snel en gemakkelijk kunnen navigeren en informatie kunnen vinden. Daarnaast zorgt zorg software ervoor dat gegevens veilig worden opgeslagen en voldoen aan de privacywetgeving.

Kortom, zorg software is een onmisbaar hulpmiddel voor zorgprofessionals om hoogwaardige zorg te kunnen leveren en efficiënt te kunnen werken. Het helpt zorgverleners om hun werk beter te organiseren en patiënten de beste zorg te bieden die ze verdienen.

https://www.incura.nl/