Gifgroen.nl
Image default
Aanbiedingen

Verschillende tussen de soorten office licenties

Office-licenties zijn een belangrijk onderdeel van het dagelijks werk voor veel bedrijven en organisaties. De populaire softwarepakketten zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook zijn onmisbare hulpmiddelen voor veel werknemers en kunnen een grote impact hebben op de efficiëntie en productiviteit van een bedrijf. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten Office-licenties die beschikbaar zijn en de overwegingen die u moet maken bij het kiezen van de juiste licentie voor uw organisatie.

Wat zijn de verschillende soorten Office-licenties?

Er zijn een aantal verschillende soorten Office-licenties waaruit u kunt kiezen, afhankelijk van uw specifieke behoeften en gebruikssituatie. Hieronder volgen enkele van de meest populaire opties:

  • Office 365: Office 365 is een cloud-gebaseerde abonnementsdienst die toegang geeft tot de meest recente versies van Office-programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Met een Office 365-abonnement krijgt u ook toegang tot extra functies zoals online opslag met OneDrive en videoconferenties met Microsoft Teams. Dit is een ideale keuze voor organisaties die regelmatig updates willen ontvangen en toegang willen hebben tot hun bestanden vanaf elk apparaat.
  • Office 2019: Office 2019 is een eenmalige aankoop en biedt een volledige, permanente licentie voor de programma’s Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Hierbij krijgt u geen toegang tot cloud-opslag of videoconferenties, maar het is wel een goedkopere optie in vergelijking met een abonnement van Office 365. Dit is een goede keuze voor organisaties die de software willen gebruiken zonder regelmatige updates te willen ontvangen en geen noodzaak heeft voor cloud diensten.
  • Windows/Mac/Mobile licenties: Hiermee kunt u Office programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook op een specifiek besturingssysteem installeren, het is ook mogelijk om de licentie te kopen voor een specifieke mobiele device zoals tablets of telefoons. Dit is een goede keuze voor organisaties die specifieke software nodig hebben voor een specifiek besturingssysteem of device.

Welke licentie kiezen?

Bij het kiezen van de juiste Office-licentie is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke gebruikssituatie en de behoefte. Maak daarom altijd de juiste keuze bij het selecteren van jouw officepakket. De nieuwste office 2021 heeft nog voor de langste periode updates beschikbaar.

https://www.besteloffice.nl/