Gifgroen.nl
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen Groningen

Goedkoop auto leasen is vanzelfsprekend de wens van iedere ondernemer. Uw geld kunt u tenslotte maar één keer uitgeven. Het uitzoeken van de juiste leaseauto is dan ook een zaak waar aandacht aan moet worden besteed. Voor u is dat misschien een ingewikkeld klusje, maar bij Autoleasecentrale doen we dit dagelijks en dus kunnen we u op een professionele manier adviseren. Ons gaat het er niet om dat we een bepaald merk of model aan u weten te slijten: wij willen u een auto bezorgen die past bij uw wensen, ambities en de uitstraling van uw bedrijf.

Auto leasen en fiscus

Wie zichzelf en zijn personeel graag in een leaseauto ziet kan er op rekenen dat “Vadertje Staat” ook graag een graantje meepikt wanneer u uw uitbreiding van uw wagenpark realiseert. Goedkoop auto leasen wordt zeker niet onmogelijk, maar de uitdaging wordt wel iets groter aangezien u rekening moet houden met de eisen van de Belastingdienst. Op zich hoeft u zich hier overigens niet druk om te maken aangezien Autoleasecentrale ook op dit gebied de nodige expertise in huis heeft. De Motorrijtuigenbelasting die u betaalt hangt af van uitstoot en gewicht van de auto, en die cijfers hebben wij voor u paraat.

Opcenten Groningen

De term opcenten is fraai gevonden, maar de inhoud is helaas niet zo fraai. Het is een term voor een bijzondere belasting over motorrijtuigen die door de provincie worden geheven. Het aparte is echter dat elke provincie de hoogte van de opcenten (binnen bepaalde grenzen) zelf mag vaststellen. Kortom, in de ene provincie bent u beter uit dan in de andere. In Groningen heeft het provinciebestuur in elk geval een manier gevonden om gaten te dichten want vanaf 1 januari 2016 worden de opcenten in deze provincie verhoogt. Om hier goed op in te spelen is een informatief gesprek met Autoleasecentrale geen overbodige luxe. Wij kunnen de mogelijkheid voor Groningse ondernemers overzichtelijk op een rijtje zetten.

http://www.goedkoopautoleasendirect.nl