Gifgroen.nl
Image default
Onderwijs

Zorg ervoor dat je sneller re-integreert

Er kunnen allerlei soorten redenen zijn waardoor je tijdelijk of langere tijd niet gewerkt hebt. Dit kan komen door ziekte, omdat je hebt gekozen voor een bestaan als huisvrouw, maar vele andere factoren kunnen een rol spelen. Echter is dit niet wat er nu toe doet. Nu is het namelijk belangrijk dat je snel weet te re-integreren en dit kan met behulp van Fabius Opleidingen. Hiermee laat je jouw toekomstige werkgever zien dat je niet alleen maar zegt graag aan het werk te gaan, maar ook de daad bij het woord weet te voegen.

Alle voordelen op een rij

Niet alleen bedrijven, maar ook veel overheidsinstellingen zijn bekend met de opleidingen. Dit betekent dat je een grotere kans hebt om aangenomen te worden na het volgen ervan dan wanneer je simpelweg gaat solliciteren. Het belangrijkste is echter dat je tijdens de opleiding de nodige kennis opdoet om bepaalde functies goed te kunnen vervullen. Met behulp van een stage aan het einde van jouw opleiding wordt dit nog extra onderstreept. Je vult de opgedane kennis dan aan met praktijkervaring. Dit maakt jouw extra waardevol. Vooral in een tijd van economische groei waarin gemotiveerde medewerkers moeilijk te vinden zijn.

Schud alle vooroordelen van je af

Wat je reden ook is om op een afstand van de arbeidsmarkt gekomen te zijn, jij bent de enige die kunt laten zien dat de vooroordelen niet kloppen. Met een opleiding op zak en de juiste houding en mentaliteit kan niemand jou nog tegengaan. Jij kunt degene zijn die de volgende generatie inspireert om ook, tegen alle vooroordelen in, een mooie carriére op te bouwen. Nu moet je alleen laten zien wat je in huis hebt en op sollicitatie gaan totdat je de baan hebt gevonden die perfect bij je past.