Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

5 tips voor een roadtrip

Een roadtrip is een hele gave ervaring. Je komt op heel veel verschillende plekken en het reizen op zich is ook al een hele ervaring. Tijdens een roadtrip ervaar je een land op een heel andere manier dan dat je op één plek blijft. Al deze uren in de auto nemen veel gezelligheid en vriendschap met zich mee, maar het kan ook voor de nodige ongemakken zorgen. Daarom lees je her vijf gadgets die je niet kan missen tijdens een roadtrip. 

Een auto-oplader 

Als je je telefoon niet op kan laden kom je nergens. Je zit aardig lang in de auto en dan is het wel zo fijn als je je telefoon even aan de lader kan leggen als dit nodig is. Zeker als je batterij op gaat aan het maken van al die mooie, leuke foto’s onderweg. 

Een thermosfles 

Zeker als je ochtends vroeg of avonds laat moet rijden, is deze gadget echt een must-have. Het is nooit een goed idee om slaperig achter het stuur te zitten, dus een kopje koffie op zijn tijd kan zeker geen kwaad. Ook als je in een gebied rijdt waar je niet vaak een tankstation tegen komt is het fijn om te weten dat je wat te drinken bij je hebt. 

 

Een spacestation 

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een spacestation is superhandig voor in de auto (als je niet achter het stuur zit tenminste). Het is een externe harde schijf met genoeg ruimte om films, muziek en series op te zetten. Vervolgens kan je hem aansluiten op je mobiel. Ideaal als je niet zo veel ruimte hebt op je telefoon. 

 

Videoschermen 

Reis je met kinderen? Hou ze uren bezig door een film aan te zetten. 

 

Achteruitrijcamera 

Er zijn veel soorten achteruitrijcameras. Bijvoorbeeld ook een achteruitrijcamera caravan. Zo parkeer je elke keer perfect. 

 

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl