Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

De leukste kersttruien

De foute, grappige, stoffige, Noorse of zelfs lelijke Kersttrui. Hastikke in nu! Ben jij het net kleden ook zat en wil jij ook opvallen met een superleuke kersttruien? Nu is jouw tijd om te stralen dan!

In Amerika, Canada, Engeland doen ze er al tientallen jaren aan. Vóór en tijdens de Kerstdagen jezelf in een zo fout, grappig of zelfs lelijk mogelijke kersttrui hijsen. En waarom doen ze dat? Omdat ze nu wel een beetje klaar zijn met dat opgedofte gedoe tijdens de Kerstdagen.

Kerst is supergezellig, maar waarom altijd dat overhemd en die nette broek die je anders nooit draagt. Of die supernette jurk, terwijl je de rest van het jaar graag gezien wordt in je spijkerbroek en je sneakers, en vanaf nu nemen we deze toffe trend in Nederland en België over.

Hip, fout of leuk. Iedereen heeft wel een mening over kersttruien. Eén ding wat zeker is, is dat je wel een goede binnenkomer hebt op een kerst borrel, feest of diner. Wij kunnen je garanderen dat je met een dames kersttrui zeker een compliment krijgt.

De truien zijn gemaakt van 100% acrylgaren en hebben versterkte naden waardoor de truien jarenlang mee gaan. De trui kan ook gewoon gewassen worden in de wasmachine.

Naast kersttruien hebben zijn er ook verschillende kersttruien in het assortiment. Zo zijn er de standaard kerstmutsen in het assortiment. Maar om de kerstmutsen wat fouter te maken zijn er haarbanden met rendierhoorns en een knipperende neus, kerst cowboyhoed en een kerst ijsmuts. Hartsikke gezellig en een leuke manier om de aandacht te trekken op een feest! Voor bij het kerstdiner zijn er leuke versieringen voor de wijnflessen die te maken hebben met kerst. Hierdoor creëer je toch wel weer een kerstsfeer aan tafel. Naast kersttruien voor vrouwen is er ook een groot assortiment aan kerstruien voor mannen.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/