Gifgroen.nl
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn de voordelen van tattoo verzorging?

Als je een tattoo hebt, is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Tattoo creme zorgt ervoor dat je tatoeage sneller en beter geneest nadat je er eentje hebt gezet. Een tattoo moet goed helen om er mooi uit te zien. Daarnaast is tattoo creme ook heel goed voor de huid. Het voorkomt irritaties en droogte. Ben jij van plan om binnenkort een tattoo te laten zetten? Neem dan hieronder eens een kijkje naar de tattoo cremes die wij aanbevelen!

Welke tattoo cremes zijn er en wat doen ze?

Er zijn natuurlijk verschillende soorten tattoo cremes die ieder verzorgend werken, maar iedere huid is anders dus zijn er verschillende soorten cremes voor verschillende huidtypes.

– Een tattoo creme die net iets meer hydrateert is de Bepanthen tattoo crème. Deze crème helpt je tattoo egaal te verzorgen, zodat je tattoo mooi blijft en niet uitdroogt.

Tktx creme tattoo verzorging is een tattoo crème die de huid voedt en hydrateert tijdens het genezingsproces van de tattoo.

– Tattoo Goo Aftercare Lotion is een lichtgewicht lotion die ervoor zorgt dat je tattoo lekker soepel blijft. De lotion hydrateert de tattoo en huid zonder de tattoo te verzwaren.

Hoe gebruik je tattoo crème?

Gebruik altijd een kleine hoeveelheid, want je wilt niet dat het product in je tattoo komt. Breng het aan op een schone en droge huid met behulp van een wattenschijfje of vinger (afhankelijk van wat jouw arts of tattoo artiest heeft gezegd). Wrijf het niet in, maar dep het rustig op de tattoo totdat de crème volledig is opgenomen. Doe dit minimaal twee keer per dag, gedurende de eerste week of twee na het zetten van de tattoo. Let wel op: tattoo crème is niet bedoeld om je tattoo mee te beschermen tegen de zon. Gebruik hiervoor een tattoo sunblock!