Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Het uitbesteden van werk

Bedrijven zitten soms in een lastige branche waar de loonadministratie bijvoorbeeld geen eenvoudige klus is om continu goed uit te voeren. Wat voorbeelden zijn de transport-, schilders en horecabranche. Wanneer je personeel in dienst hebt moet je altijd loonadministratie uitvoeren. Bij de branches die zojuist werden genoemd kan het dus best nog wel eens lastig zijn. Dit is dan niet altijd omdat je veel werknemers in dienst hebt, maar omdat de branche gewoon lastig in elkaar zit. De loonadministratie bestaat uit meerdere formules en berekeningen. De formulieren die hieronder vallen zijn de loonstaat, de loonstrook en de jaaropgaven. Je kunt natuurlijk proberen de administratie zelf te doen, echter is de kans groot dat je niet de benodigde expertise hebt om dit allemaal zelf te doen. Het is in zulke gevallen vaak niet slim om de taak zelf op je te nemen. Het is in deze gevallen het werk uit te besteden aan een loonbureau. Er zijn altijd wel loonbureaus die gespecialiseerd zijn in bepaalde branches.

 

Een loonbureau die wij altijd aanraden is CBBS. Zij houden zich bezig met allerlei vormen van administratie, zoals bijvoorbeeld salarisadministratie. CBBS ondersteunt veel bedrijven in hun persoonlijke dienstverlening. Ze zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het inrichten en ondersteunen van de HRM afdeling.Ze zijn vooral gespecialiseerd in CAO’s en branchespecifieke regelingen.Bedrijven hebben niet altijd zelf de kennis in huis inzake deze werkzaamheden. CBBS heeft bijvoorbeeld ook online tools zoals de salarisservice en HR software die ervoor zorgen dat je in een keer inzicht krijgt in je administratie.

 

Als werkgever zorg je er op deze manier voor dat je gewoon altijd een goed overzicht op alles houdt. Ook houd je meer tijd over voor dingen die belangrijker zijn voor de organisatie. Tijd is en blijft natuurlijk gewoon geld. Met het geld wat je extra verdient kun je weer goede investeringen doen waar het bedrijf alleen maar baat bij heeft.


http://www.cbbs.nl/