Gifgroen.nl
Image default
Energie

Installatiebedrijf Den Haag vervult je wensen voor een dubbel stopcontact

Er komen tegenwoordig steeds meer elektrische apparaten bij in huis. Er zijn dan ook meer stopcontacten nodig. Een stekkerdoos kan een uitkomst bieden, maar een stekkerdoos neemt vaak wel extra ruimte in en ziet er ook niet per se mooi uit. Voor een strakkere oplossing kun je extra stopcontacten laten zetten. Helaas is het hiervoor vaak wel nodig om een gat in de muur te maken omdat het elektriciteitsnetwerk achter de muur doorloopt. Het nieuwe stopcontact moet hierop worden aangesloten. Een dubbel stopcontact kan een oplossing bieden. Installatiebedrijf Den Haag kan deze zo voor je aansluiten.

De voordelen van een dubbel stopcontact

Door een dubbel stopcontact te laten zetten, verdubbel je gemakkelijk het aantal stopcontacten in huis zonder dat er gaten in de muur hoeven te worden gemaakt. Het stopcontact is namelijk al aangesloten op het elektriciteitsnetwerk achter de muur. Vooral als de plek van het stopcontact niet zoveel uitmaakt, is een dubbel stopcontact ideaal. De stopcontacten die je al in huis hebt zitten vaak al op handige en bereikbare plekken en het verdubbelen van deze stopcontacten is dan ook vaak alleen maar praktisch. Het enkele stopcontact in de badkamer kan makkelijk een dubbele worden, zodat je je föhn en je elektrische tandenborstel erop aan kan sluiten.

Een handige plek voor een dubbel stopcontact

Een handige plek voor wat extra stopcontacten door middel van het verdubbelen van je stopcontacten, is de keuken. Tegenwoordig zijn er veel extra elektrische apparaten in de keuken te vinden. De waterkoker, het tosti-ijzer, het broodrooster zijn er bijvoorbeeld een aantal. Maar de keuken moet natuurlijk ook verlicht worden en daarvoor zijn ook weer stopcontacten nodig. En mocht je je telefoon willen gebruiken voor een recept en deze tegelijkertijd willen opladen, dan is daar ook een extra stopcontact voor nodig. De keuken is daarom misschien wel dé plek voor extra stopcontacten.