Gifgroen.nl
Image default
Eten en drinken

De Kommensaal niet alleen een restaurant

Restaurant De Kommensaal is gevestigd in een prachtige, monumentale boerderij aan de rand van de Lathumse Plas in het dorpje Lathum. Het restaurant is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg en ligt tussen landerijen onder de rook van Arnhem. In de prachtig verbouwde boerderij bevinden zich naast het restaurant ook diverse zalen en prachtige authentieke bars. Een uitstekende locatie dus om een feest te organiseren, een bruiloft te laten plaatsvinden of bijvoorbeeld met uw bedrijf feest te vieren. Het is mogelijk meerdere zaalruimtes met elkaar te combineren en het privé terras erbij te betrekken.

Feest vieren doe je bij De Kommensaal

De zalen bij de Kommensaal zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Dit geldt uiteraard ook voor de toiletten en het terras. De grote zaal beschikt over een podium waar optredens kunnen plaatsvinden. Maar heeft u een ander idee, bijvoorbeeld het podium inrichten als lounge ruimte, dan is dat zeker bespreekbaar. Ook vindt u in de grote zaal een grote, authentieke bar. De ruimte kan ingericht worden naar uw wensen, waarbij wij rekening houden met een dansvloer etc. Naast de grote zaal zijn er nog twee andere ruimtes. Een daarvan bevindt zich in een kelderruimte. Deze zaal is bijzonder sfeervol, maar beperkt in het aantal zitplaatsen. In de derde zaal worden vaak diners gehouden, maar deze kan voor allerlei doeleinden worden ingezet.

Zakelijke bijeenkomsten

Naast bedrijfsfeesten biedt De Kommensaal ook vergaderarrangementen. De zaalruimtes worden naar uw wensen ingericht in de door u bepaalde opstelling. De verzorging kan zich beperken tot koffie en thee, maar uitgebreid worden met een lunch of diner. Alles is bespreekbaar. Presentatiemateriaal is aanwezig. Overigens beschikt De Kommensaal over ruime parkeergelegenheid. Heeft u een vermoeide vergadering achter de rug, dan is even napraten met een drankje en een hapje geen enkel probleem.