Gifgroen.nl
Image default
Financieel

Koop XRP zonder creditcards – Tips voor makelaars en investeerders

Wanneer u op zoek bent naar een aankoop van een online product of service, of het fysiek of digitaal is, is het verstandig om een paar dingen in gedachten te houden voordat u uw kaart veegt. Sommige van deze omvatten de mogelijkheid van overspelen, de mogelijkheid om uw bestelling niet te ontvangen, en het risico op het verwerven van fraude. Als u PayPal gebruikt als uw primaire betaalmethode bij het online kopen van goederen of diensten, bent u meer beschermd als er iets misgaat. Aan de andere kant, als u een debet of creditcard gebruikt, neemt u een groter risico omdat niet iedereen zich bewust is van de gevaren van online kopen met behulp van deze kaarten. Gelukkig is er een oplossing die u kan helpen uzelf te beschermen wanneer u XRP RIPPLE koopt zonder creditcard.

 

Het eerste dat u moet doen wanneer u van plan bent om Ripple te kopen via een website is om de inloggegevens van het bedrijf grondig te bekijken. Dit is belangrijk omdat je niet opgelicht wilt worden. Als u bijvoorbeeld van plan bent om een aankoop van 50 eenheden of minder te maken, hoef u geen PayPal-rekening te hebben om de XRP te kopen. Dit komt omdat u een individuele koper bent en geen gevoelige informatie hoeft te geven. In plaats daarvan moet u overwegen uw eigen bankrekening te hebben.

 

Wanneer u koopt van een gevestigde leverancier, zoals eBay, moet u mogelijk een lidmaatschapskosten betalen om op veilingen te bieden. Bovendien moet u zich houden aan hun servicevoorwaarden en kan worden gedwongen om een boete te betalen als u betrapt wordt op het gebruik van namaakproducten. Aan de andere kant, wanneer u XRP koopt via een hersteller of makelaar van derden, hoeft u zich geen zorgen te maken over deze kosten.

In feite kunnen ze verdwijnen als u een faillissement inhoudt of als de verkoper de site ontvluchtt.

 

Een andere manier om jezelf te beschermen wanneer je XRP-rimpeling zonder creditcard koopt, is ervoor te zorgen dat je een betaalmethode kiest die geen creditcardnummer vereist. Dit omvat de betaling via ClickBank, PayDotcom of een andere internetportefeuille. Als een betaling van een creditcard komt, controleer dan of het legitiem is. Als het is, moet u ervoor zorgen dat de betaling niet wordt weergegeven als een terugvordering. U moet er ook voor zorgen dat u niet over uw creditcardlimiet gaat.

 

Naast bescherming tegen fraude, moet u er ook voor zorgen dat u uw creditcard niet teveel gebruikt. Wanneer u grote hoeveelheden XRP koopt, heeft uw creditcard de neiging om te worden verspild aan onnodige transacties. Op de lange termijn kan dit u veel geld kosten.

In plaats daarvan zou u uw creditcard alleen voor kleine aankopen moeten gebruiken.

 

Er zijn een aantal manieren om XRP te kopen zonder een creditcard. De sleutel is het kiezen van de methode die geschikt is voor u. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u beschermd bent en dat u de beste prijs krijgt die mogelijk is voor uw investering. Uiteindelijk, wanneer u klaar bent om te verkopen, zult u weten dat u recht door uw investering hebt gedaan.

https://www.bitcoinmeester.nl/