Gifgroen.nl
Image default
Auto

Verschillende contracten bij een bestelwagen leasen

Wanneer je de beslissing hebt genomen tot een bestelwagen leasen, is het goed je even te verdiepen in de verschillende vormen van contracten die er mogelijk zijn. Zo weet je zeker dat je die optie kiest die het best bij jouw situatie past. Bij een Full Operation Lease zijn zeer veel extra kosten die komen kijken bij het rijden inbegrepen in de prijs. Als ondernemer kan dit erg prettig zijn, zodat je geen omkijken meer hebt naar onverwachte uitgaven. Zaken als wegenbelasting, reparatie, onderhoud en verzekering zitten allemaal bij de maandprijs inbegrepen. Ook de brandstof die wordt gebruikt voor alle ritten die voor het werk gemaakt worden, wordt vergoed.

Welke optie kies jij bij zakelijk leasen zzp?

Als je denkt een aantal zaken zelf goedkoper te kunnen regelen of niet van alle mogelijkheden binnen een Full Operation Lease gebruik te willen maken, zijn er ook andere opties. Bij een Netto Operation Lease ben jij verantwoordelijk voor de verzekering, onderhoud en reparaties. Ook kun je kiezen of je het kenteken op jouw naam of dat van de leasemaatschappij wilt hebben. Bij Financial Lease zitten geen extra services inbegrepen en gaat het puur om de auto zelf waar je de maatschappij voor betaalt. In feite is Financial Lease een persoonlijke lening met de bestelwagen als onderpand.

Dacia Dokker lease

Na het op een rij zetten van de verschillende contractvormen is het natuurlijk ook belangrijk dat de bestelwagen zelf eveneens helemaal aansluit bij jouw wensen. De Dacia Dokker biedt een serie verschillende modellen bestelwagens die allemaal uitblinken in rijplezier en gemak. De variaties in lengte en inrichting zorgen ervoor dat er altijd één tussen zit die perfect is voor jouw bedrijf. Als je wilt ervaren hoe de Dacia Dokker rijdt, maak dan eens een proefrit bij de dealer en merk zelf wat voor prettige bestelwagen het is!

https://www.zakelijkleasenzzp.nl