Gifgroen.nl
Image default
Kunst en Kitsch

Een gedenkplek om uw dierbare te koesteren

Een gedenkplek

Als je een dierbare verliest, kan dat een enorm zware klap zijn. Na de uitvaart volgt een periode van gemis. In die moeilijke periode wil je natuurlijk een waardige gedenkplek vinden waar je je dierbare kunt herdenken. Bij Memorabel ben je aan het juiste adres voor een prachtig monument dat de persoonlijkheid van je dierbare perfect weerspiegelt. In deze blogpost geven we je graag meer informatie over het belang van zo’n monument.

Inschakelen van juiste bedrijven voor een prachtig monument

Maak gebruik van de juiste expertise Als je alles moet regelen in een korte tijdspanne, is het niet makkelijk om het overzicht te bewaren. Het is daarom belangrijk om de juiste personen of bedrijven in te schakelen die je kunnen helpen bij het hele proces. Het uitzoeken van een gepast grafmonument is bijvoorbeeld iets waar je rekening mee moet houden. Bij Memorabel kan je rekenen op een schitterend monument waar je op elk moment naartoe kan gaan om je dierbare te herdenken.

Een monument dat past bij uw dierbare

Een monument of gedenksteentje dat past bij je dierbare Samen met Memorabel kan je overleggen wat je dierbare zou hebben gewild. Welke materialen passen bij hem of haar? Welke stijl is het meest geschikt? Er worden verschillende materialen gebruikt, zoals rvs, cortenstaal, glas, brons, natuursteen en versteend hout. Alles is mogelijk, zolang het maar aansluit bij de persoonlijkheid van je dierbare.

Stijl die de persoonlijkheid van uw dierbare weerspiegelt

Stijlvolle gedenkplekken voor elke persoonlijkheid Als het gaat om het overlijden van een kind of baby, kiezen mensen vaak voor vrolijke kleuren en vormen. Dit past goed bij een creatief en lief persoon die vol vreugde in het leven stond. Was de persoon in kwestie juist serieuzer? Dan kan er een rustiger monument worden gekozen. Het is allemaal mogelijk bij Memorabel. Samen met jou zoeken we naar het meest passende monument voor je dierbare.

Interesse in een prachtig grafmonument?

Meer informatie nodig? Wil je meer informatie over de verschillende stijlen van grafmonumenten? Of wil je hierover van gedachten wisselen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jeroen Stok van Memorabel via 06 49 35 13 38 of memorabel.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jeroen Stok grafkunstenaar

Dit blogartikel is van de hand van grafkunstenaar Jeroen Stok. Stok die is opgeleid tot beeldhouwer werkt voornamelijk met metaal en glas.  Naast de exclusieve grafkunst creëert Stok “gewone sculpturen ” van staal en RVS en vervaardigt hij kunst in opdracht. De metalen beeldhouwwerken die Stok maakt zijn gestileerd en ogen eigentijds met een lichte uitstraling. RVS gecombineerd met glas versterkt het heldere en lichte karakter van zijn werk.

Grafkunst ontwerpen in opdracht van nabestaanden is een artistieke activiteit die verschilt van het creëren van gewone kunstbeelden. Stok ziet het belang van grafkunst en is dankbaar dat de unieke creaties nabestaanden helpen in hun rouwproces

Memorabel Afscheidsmonumenten – Jeroen Stok

Moezelstraat 72

8226LB Lelystad

06-49 351 338

https://www.memorabel.nl/soort/gedenkteken/