Gifgroen.nl
Image default
Media

Kaarten drukken

Kaarten drukken wordt voornamelijk gedaan door bedrijven die zichzelf presenteren met persoonlijke kaarten voor evenementen, kerstkaarten, jubilea en reclameboodschappen. Een kaart leest je altijd even door, terwijl je een e-mail vaak snel wegdrukt. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor om een (zakelijke) kaart te laten drukken. Naast de zakelijke markt is er ook veel interesse vanuit particulieren kaarten drukken inzetten om trouwkaarten te laten drukken of persoonlijke kerstkaarten. Er is vaak veel mogelijk als het om kaarten drukken gaat: van babyborrel tot reclame-uiting, van kerstkaarten tot uitnodigingen.

Gezellig

Kaarten laten drukken staat voor gemak, snelheid en vaak valt de prijs ontzettend mee. Vind je het ook zo ouderwets gezellig om een kaartje te sturen en te ontvangen? Een fysieke attentie door middel van een kaart wordt ook als zeer prettig ervaren. Zeker wanneer je zelf de kaarten kunt ontwerpen en laten drukken. Ansichtkaarten laten drukken is is vaak veel eenvoudiger dan de meeste mensen denken. Je kunt de kaart bijvoorbeeld laten drukken in alle denkbare formaten. Kies uit een digitale druk of een offset druk. Met offset drukken worden de meest moderne druktechnieken gebruikt, die de kwaliteit van het uiteindelijke drukwerk hoger en stabieler maken dan alle andere technieken. Wanneer je de ansichtkaarten offset laat drukken, dan heb je ze vaak met een aantal dagen al in huis. Kies je voor digitaal drukken, dan wordt dit proces nog eens versneld.

Persoonlijk

Natuurlijk wil je je kaarten zo persoonlijke mogelijk maken. Kaarten drukken bij een online drukkerij wil niet zeggen dat er geen persoonlijk contact mogelijk is. Er zijn vaak verschillende manieren om je wensen kenbaar te maken. Bijvoorbeeld door middel van de telefoon, mail, chat of social media. Op allerlei manieren werken de mensen achter de schermen om jouw kaarten zo mooi mogelijk te drukken voor een optimaal eindresultaat. De kaarten drukker medewerkers helpen je graag persoonlijk door je bij te staan door middel van een chat, de telefoon of mail om zo een antwoord te zijn op al je vragen. Kaarten drukken via een online drukkerij biedt een aantal belangrijke voordelen. Denk hierbij aan een snelle levering, een controle op de aangeleverde stukken of deze wel naar kwaliteit kunnen worden opgemaakt en daarnaast kun je bij de meeste drukkerijen achteraf betalen.