Gifgroen.nl
Image default
Tuin en buitenleven

Een mooi gazon laten aanleggen

Een mooi gazon is een eyecatcher in uw tuin. Een gazon aanleggen in Breda of omgeving kunt u door Egalisee Bestratingen laten doen. Egalisee Bestratingen legt het gazon van uw keuze en zorgt voor een strak en prachtig resultaat. Ook geven wij u graag advies over alle soorten gazon waar u uit kunt kiezen. Er is onder andere keuze uit de volgende gazons:

  • Zaaien, een mooi gazon voor een leuke prijs
  • Grasmatten of graszoden, ideaal voor kleinere tuinen
  • Big Slaps, grote grasmatten voor een groot gazon
  • Kunstgras, mooi effect en geen onderhoud nodig

Om het gazon mooi te houden is het belangrijk om het gras op de juiste manier te behandelen. Bij droog weer houdt het gras graag van een slokje water, sproei dus zeker in de zomermaanden regelmatig uw gazon.

Graszoden of gras inzaaien

Kiest u voor inzaaien? De beste tijd om grond in te zaaien is in het voorjaar in april en mei of in het najaar in augustus of september. Het duurt ongeveer 3 tot 5 weken voor het gras goed is ingegroeid. Tot die tijd is het verstandig niet op het gras te lopen en het niet te maaien. Kiest u voor graszoden? Deze zullen na 2 weken vastgegroeid zijn aan de grond. Vanaf dat moment mag u erop lopen en kan het gras gemaaid worden.

Bomen kappen

Heeft u een boom in de tuin en staat deze in de weg of is de boom oud, ziek of verzwakt geworden? Dan moet de boom gekapt worden. Voor bomen kappen in Breda en omgeving komt Egalisee Bestratingen graag bij u langs. Wij zijn gespecialiseerd in het veilig kappen van bomen. We hebben de kennis, ervaring en goed gereedschap voor het kappen van bomen. Het allerbelangrijkste vinden wij de veiligheid. Staat uw boom in een woonwijk of dichtbij gebouwen? Dan zullen we extra zorgvuldig te werk gaan. Als de boom is omgezaagd staat de stronk met wortels nog in de grond. Ook deze kunnen wij voor u weghalen! Neem contact op met Egalisee Bestratingen voor vrijblijvend advies of een offerte.

https://www.egaliseebestratingen.nl/