Gifgroen.nl
Image default
Auto

Bedrijfsauto leasen voor zakelijk gebruik

Er zijn veel leasevormen tegenwoordig. Je kunt hem op eigen naam privé leasen bijvoorbeeld. Toch is de meest gebruikelijke vorm van auto leasen zakelijk nog steeds de meest gebruikte methode. Het gaat dan vooral om auto’s die ook echt geschikt zijn voor zakelijk gebruik. Denk daarbij dus bijvoorbeeld aan bestelbusjes. Dit is heel iets anders dan de welbekende auto van de zaak. Bovendien is dit vaak ook minder duur. Wanneer geen privékilometers gereden worden komt er immers geen fiscale bijtelling bij kijken. Je moet dan natuurlijk wel ook de juiste auto kiezen voor jouw zakelijke doeleinden.

Wat is een bedrijfsauto?

Een bedrijfsauto is een breed begrip. Uiteindelijk is het een auto die je voor zakelijke doeleinden gebruikt. Dit kan voor bijvoorbeeld het management betekenen dat het om een goede personenauto gaat. Vaker is het echter zo dat het gaat om een bestelbus. Met deze voertuigen kunnen materialen worden vervoerd waarmee de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Een bestelbus die het goed doet is de Ford Transit lease. Deze bedrijfsauto is al enige tijd één van de populairdere van het land. Dat komt vooral omdat hij groot en ruim is, maar ook door een flink aantal andere grote voordelen.

Moderne auto bij zakelijk leasen 

De Transit is vooral heel modern. Ook al is het één van de modellen van Ford die al langere tijd meegaat. Door steeds verder te gaan in de ontwikkeling zitten in de nieuwste uitgave van de Transit ook de nieuwste technologische hoogstandjes verwerkt. Denk hierbij aan allerlei hulpmiddelen die het rijden veiliger maken bijvoorbeeld. Ook is de motor zuiniger dan ooit. Dit is vooral voor zakelijk gebruik zeer interessant. Het betekent namelijk dat het brandstofverbruik omlaag gaat. Bovendien is hij zo vormgegeven dat hij zeer comfortabel is. Dit is vooral voor de bestuurder van de auto, de werknemers dus, van belang.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/