Gifgroen.nl
Image default
Auto

Sprinter als bedrijfsauto leasen

Er is veel mogelijk als het om het leasen van een auto gaat. Wanneer je een bedrijfsauto wilt leasen, dan moet je natuurlijk wel een aantal zaken in het oog houden. Eén van die zaken is dat je niet te lang wilt wachten tot je de auto tot je beschikking hebt. Dit brengt immers alleen maar onnodig verlies mee. Een goede optie is dan voorraad auto leasen. Dit wordt ook wel snel leverbaar leasen genoemd. Dit zijn auto’s die bij de maatschappij klaarstaan en vrijwel direct mee te nemen zijn omdat ze opgeleverd kunnen worden wanneer je het contract sluit.

Wat is verder belangrijk?

Buiten de directe leverbaarheid is het natuurlijk van belang om te weten wat de auto van je keuze eigenlijk kan. Dit moet namelijk in zeer hoge mate aansluiten op wat je met je onderneming doet. De auto is immers eerder een bedrijfsmiddel dan gewoon een voertuig om je mee te kunnen verplaatsen. Het is dus belangrijk dat hij voldoende laadruimte heeft, dat hij voldoende krachtig is en dat hij comfortabel is. Om al deze redenen is het ook zo dat Mercedes Sprinter leasen al enkele jaren door ondernemers als een belangrijke optie wordt gezien. Zowel op voorraad als met wachttijd.

Moderne auto

De Sprinter is vooral een goede keuze omdat het een modern model is. Zo heeft iedere ondernemer de mogelijkheid om een aantal van de modernste systemen aan de auto te laten toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het wegrijden op hellingen. Ook hulp bij het behouden van de rijstabiliteit is een mogelijk. Net als het kiezen voor een auto die door de toevoeging van een aantal systemen flink wat zuiniger kan zijn in verbruik. Dit is allemaal leverbaar bij het leasen van een nieuwe Sprinter als bedrijfsauto. Dit betekent dat de baten gemakkelijker hoger zijn dan de kosten voor het leasen.

https://www.voorraadautoleasen.nl