Gifgroen.nl
Image default
Auto

HRD bureau

Carrièrepoort is een landelijk werkend HRD bureau die werknemers helpt de volgende stap in hun carrière te zetten. Er zijn twee services die de kern vormen. Dit zijn outplacement en loopbaanbegeleiding. Deze services worden door Carrièrepoort landelijk aangeboden door verschillende aangesloten coaches. Alle coaches zijn aangesloten bij vakbranches, kwaliteit is dus gegarandeerd.

Loop je vast in je baan, mis je de uitdaging of ligt het niveau eigenlijk te hoog of ervaar je veel druk? Dit zijn vragen die je voor jezelf helder moet krijgen alvorens je aan jezelf kunt werken om stappen te maken in je loopbaan. De aangewezen coach helpt je hierbij door zijn/haar expertise in te zetten en enkele praktische tools ter ondersteuning aan te bieden, zoals enkele tests. Als je eenmaal duidelijk hebt wat het probleem is zal je samen met je coach een plan maken om stap voor stap je loopbaanvraag op te lossen. Een traject duurt vaak tussen de 3 en 6 maanden en geeft uiteraard profijt gedurende je hele professionele carrière.

Outplacement is de service van Carrièrepoort waarin je begeleidt wordt van werk naar werk. Dit is vaak een traject van tussen de 6 en 9 maanden. Je hebt dan de keuze uit verschillende modules om je doel te behalen. Je kiest uiteindelijk alleen wat je echt nodig hebt. Er zijn drie fases te schetsen:

  1. Je outplacement begeleiding start met stilstaan bij jezelf
  2. Bij stap 2 heb je dit duidelijk en ga je werken aan jezelf
  3. De laatste stap heb je alles in de hand om je nieuwe baan te krijgen!

Carrièrepoort heeft met outplacement een plaatsingsresultaat van 91% een hoog resultaat neergezet. Bij 50+ is dit resultaat 71%. Dit resultaat is vooral behaald door de vakkundige coaches en de wijze waarop een outplacementtraject wordt vormgegeven.

https://carrierepoort.nl/