Gifgroen.nl
Image default
Auto

Groot aanbod leaseauto’s

Met een paar klikken op je muis, vind je een scala aan beschikbare leaseauto’s en leasemaatschappijen. De afgelopen jaren is leasen razend populair geworden in Nederland. Niet alleen bedrijven sluiten leasecontracten af voor hun werknemers, maar ook steeds meer zzp’ers gaan in een leasewagen rijden. Omdat je zelf kunt bepalen hoe luxe de auto is waarin je rijdt, betaal je maandelijks een bedrag dat je kwijt wilt voor je auto. Het fijne aan een leasecontract is dat de leasemaatschappij van alles voor je regelt. Bij problemen staat er een tijdelijk vervangende auto voor je klaar. Wil je meer ruimte? Dan kun je een Mercedes Vito lease rijden.

Zelf leaseperiode bepalen

Het maandelijkse bedrag dat je betaalt voor het leasen van een auto, is inclusief de meeste kosten die bij een wagen komen kijken. Reparatie en onderhoud, de wegenbelasting, een allriskverzekering en pechhulp horen hier allemaal bij. De enige extra kosten die je hebt, is de brandstof waar je auto op rijdt. Of een beurt in de wasstraat. Je kunt zelf de termijn van je leaseperiode bepalen. Vaak is het een paar jaar, tenzij je voor shortlease gaat. Hoe langer je contract duurt, hoe goedkoper het leasen wordt. Als je eerder wilt stoppen met leasen, moet je het contract afkopen.

Nieuw model auto leasen zzp

Auto leasen zzp is gemakkelijk en je betaalt een vast maandbedrag zonder extra kosten. Door leasemaatschappijen worden vaak nog jonge modellen aangeboden, waardoor je in een vrij nieuwe auto kunt rijden. Voor een aantrekkelijk bedrag, rijd je in een mooie bak. En je bent meteen representatief naar je klanten toe. Een auto leasen is niet per se goedkoper dan een auto kopen, maar je kunt vaker van auto wisselen omdat je contract maar voor een aantal maanden of jaren loopt. Ook hoef je je geen zorgen te maken over de restwaarde van je auto.

https://www.autoleasenzzp.nl