Gifgroen.nl
Image default
Auto

Lease auto Hyundai

De tijd dat je een Duitse, Franse of Amerikaanse lease auto moest hebben om een beetje fatsoenlijk voor de dag te komen is al lang verleden tijd. Tegenwoordig zijn er genoeg andere mogelijkheden. Dat wordt onder meer bewezen door het automerk Hyundai. Dat klinkt wellicht Japans, maar de auto’s van dit merk komen toch echt uit Zuid-Korea. Hebt u interesse in een lease auto van het merk Hyundai dan hebt u bij ons iets te kiezen: negen modellen staan bij ons op de site om kennis met u te maken.

Lease auto Hyundai

Een auto (meer specifiek een Hyundai) leasen kan bij ons al vanaf 196 euro per maand. Voor dat bedrag krijgt u de beschikking over een Hyundai i10. De i10 is een hatchback van bescheiden formaat met een relatief lage co2-emissie. Dat gegeven (lage cataloguswaarde en lage uitstoot) maken het bedrag aan bijtelling voor dit model zeer betaalbaar. Over het algemeen kan er van uitgegaan worden dat duurdere modellen met een grotere motor (en dus met een hoger verbruik) meer bijtelling met zich meebrengen. Dat is en punt om goed over na te denken. Wanneer de voordelen van het duurdere model, zoals meer ruimte of meer uitstraling, echter opwegen tegen de kosten kunt u natuurlijk gewoon voor één van de grotere types van Hyundai gaan.

i10 of Santa Fe

hoe het nu precies zit met de bijtelling voor 2015 én 2016? Er zijn vier categorieën met elk een eigen percentage. Hoe hoger de uitstoot van een auto hoe hoger de categorie en dus de bijtelling. Nemen we de Hyundai i10 als voorbeeld van een lease auto dan zien we dat deze in de categorie 20 procent bijtelling valt. Een model als de Hyundai Santa Fe verbruikt echter meer brandstof, heeft een grotere uitstoot en valt dus in een hogere categorie (25 procent bijtelling).  

http://www.leaseautocentrale.nl