Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Dus je hebt een slotenmaker nodig? Hoe te kiezen.

Dus je hebt een slotenmaker nodig?

Het kan zijn dat er een sleutel dient gemaakt te worden, een yale oplegslot dient opengemaakt , vervangen of geïnstalleerd te worden of dat er misschien een nieuw beveiligingssysteem in de plaats moet komen. Zo zijn er vele diensten die een gekwalificeerde slotenmaker kan voorzien. Waarschijnlijk wil je wel de beste man voor de job, maar je twijfelt hoe eraan te beginnen. Je weet beslist wel dat je een slotenmaker nodig hebt, maar je weet echt niet wat je hem moet vragen. Dus hier volgen enkele voorstellen wat je zoal aan je slotenmaker kan vragen opdat je zeker zou zijn de beste waar voor je geld te krijgen.

– Vraag waar zijn ID is. Er zijn immers slotenmakers die in een zich niet identificeren. Er zijn bedrijven die mensen inhuren om het werk elders uit te voeren. Alhoewel sommigen wel legaal bezig zijn, is het vaak zo dat deze slotenmakers teveel vragen en zelfs uw sloten kunnen beschadigen. Daarom is het beter te proberen iemand te vinden die lokaal zijn zaak heeft.

– Vraag naar zijn opleiding. Niet alle slotenmakers hebben een schoolopleiding of zelfs een beroepsopleiding gevolgd. Er zijn er die beroepservaring verkregen hebben door als leerjongen te gaan werken . Op zichzelf is dat goed en ze kunnen best gekwalificeerd zijn, maar als je hen vraagt welke opleiding ze gevolgd hebben weet je meteen hoe en waar ze hun kennis en ervaring hebben opgedaan. Vermijd dan ook elkeen die niet eerlijk en in detail antwoordt.

– Vraag naar zijn ervaring en licentie. Licenties zijn nationaal verspreid niet overal verplicht. Maar ze bewijzen dat een slotenmaker weet waarmee hij bezig is. Als hij ervaring heeft opgedaan bij geschoolde slotenmakers toont dat eveneens aan dat hij een geïnformeerd iemand is.

– Vraag naar zijn prijzen. Laat u niet afschrikken. Een bekwaam slotenmaker kan je zo een schatting geven van het werk dat gedaan moet worden. En als het toch anders zou zijn, dan zullen de schatting en de eindprijs niet veel verschillen.

Met je toekomstige slotenmaker praten is niet zo moeilijk. Een oprechte slotenmaker zal trots zijn op zijn of haar job en zeker bereid zijn om op je vragen te antwoorden.

Voor verdere informatie over slotenmakerij : Onze website Slotenmaker Den Haag

https://www.slotenmaker.nu/