Gifgroen.nl
Image default
Industrie

Laat deze specialist op een veilige en secure manier chroom-6 saneren

Heeft u bij uw bedrijf last van carcinogene, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie en wilt u deze vakkundig laten saneren? Wanneer u binnen uw organisatie niet beschikt over de nodige kennis over deze stoffen, is het verstandig om een externe partij in te schakelen. Gom Specialistische Reiniging is een bedrijf met jarenlange ervaring en veel expertise op het gebied van het saneren van chroom-6 en dieselmotoremissie. Zij pakken dit op een professionele manier aan, zodat u er geen overlast van heeft en uw medewerkers geen nare gevolgen overhouden van het feit dat een van deze stoffen zich binnen uw pand bevonden.

De risico’s van carcinogene stoffen

Het saneren van chroom-6 en andere stoffen, zoals dieselmotoremissie is voor ieder bedrijf essentieel. Blootstelling aan carcinogene stoffen kan nare gevolgen hebben voor de gezondheid van uzelf en uw medewerkers. Zo kan chroom-6 toxische effecten veroorzaken. Denkt u hierbij aan het veroorzaken van schade aan weefsels en cellen, maar in het ergste geval kan het leiden tot kanker. De uitstoot van dieselmotoremissie heeft ook gevolgen voor de gezondheid. Zo is het mogelijk om last te krijgen van luchtwegklachten, ontstekingsreacties, hart- en vaatziekten en in het ergste geval blaas- of longkanker. Het is dus essentieel dat deze stoffen vakkundig verwijderd worden door professionals.

Neem voldoende maatregelen en sluit onnodige risico’s uit

Als bedrijf wilt u natuurlijk niet dat uw medewerkers (langdurig) ziek worden. Wanneer u denkt last te hebben van chroom-6, dieselmotoremissie of een andere carcinogene stof, is het belangrijk om zo snel mogelijk een specialist in te schakelen. Bij Gom Specialistische Reiniging zorgen ze ervoor dat alles vakkundig weggehaald wordt en dat uw medewerkers weer met een gerust hart kunnen werken. Naast chroom-6 saneren, staan ze ook voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies en geven ze voorlichting zodat iedereen weet wat hij of zij moet doen wanneer er giftige stoffen in het pand bevinden.