Gifgroen.nl
Image default
Alarmsysteem

Garandeer veiligheid met een goedwerkend intercomsysteem

“Goedemorgen! Ik ben het, Jan,” hoor ik mijn vriend zeggen door de telefoon, die onderdeel uitmaakt van het grotere intercomsysteem binnen het appartementencomplex. Ik had hem precies op dit tijdstip verwacht en open de deur op afstand voor hem, waarna hij binnen een paar seconden voor mijn neus staat. “Handig, hè, zo’n intercomsysteem.”

 

Intercomsystemen vergroten het wooncomfort in appartementencomplexen en bevorderen de efficiëntie binnen bedrijfspanden. Bovendien biedt het voordelen in het huidige coronatijdperk, omdat er op afstand gecommuniceerd kan worden en het contact tussen bewoners beperkt kan blijven. Desondanks is niet alleen het comfort van een intercomsysteem een groot voordeel, maar ook waarborgt een vergelijkbaar systeem de veiligheid binnen het gebouw. Ongewenste personen kunnen door het openen van de deur door de bewoners niet zomaar binnendringen op eigen houtje. Verenigingen van Eigenaren en vastgoedbeheerders kiezen bovendien meer en meer voor een geavanceerder videofoonsysteem, wat een intercomsysteem en Camerainstallatie in één is. De bewoners kunnen de bezoeker aan de deur hierdoor niet alleen spreken, maar ook daadwerkelijk zien op een camera.

 

De installatie of vervanging van intercomsystemen

 

Het intercomsysteem is een onmisbaar gegeven voor bewoners van appartementencomplexen en bedrijfspanden, waardoor het grote gevolgen kan hebben wanneer het systeem defect blijkt te zijn of aan vervanging toe is. Groenwegen Delft, gespecialiseerd in Elektrotechniek delft, schiet daarom graag te hulp en regelt de reparatie voor je. De elektriciens zullen allereerst het probleem onderzoeken, waarna een nieuw intercomsysteem geïnstalleerd kan worden. Hoewel bewoners niet merkgebonden zijn, is het mogelijk om te kiezen voor hetzelfde merk als het huidige systeem. Een andere optie is om het intercomsysteem in zijn geheel te vervangen door een videofoonsysteem, waarmee de veiligheid binnen het pand nog beter gegarandeerd kan worden. De elektriciens denken dan ook graag mee in de mogelijkheden om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

https://www.groenewegendelft.nl/