Gifgroen.nl
Image default
Alarmsysteem

Handige gadgets

Een heel leuk cadeau om te geven voor verjaardagen of voor feestdagen zoals Sinterklaas is een gadget.  Om te krijgen is het ook leuk. Maar wat alle gadgets vooral met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel leuk zijn maar helaas maar weinig gebruikt worden. Sommigen komen zelfs nooit de verpakking uit.. bijvoorbeeld een oplader voor je telefoon in de vorm van een banaan. Hartstikke leuk om te krijgen, maar ga je het echt gebruiken? Waarschijnlijk niet. Maar er zijn ook gadgets te koop die zowel leuk als functioneel zijn! Wij zetten ze graag voor je op een rijtje.

 

Matras voor in de auto

Op Amazon kun je een opblaasbaar matras vinden dat je op de achterbank van je auto kunt leggen. Het matras past precies op de achterbank en is te gebruiken als slaapplaats. Wel alleen als de auto stilstaat helaas, tijdens het rijden is het niet echt veilig om op het matras te gaan liggen.

 

Achteruitrijcamera

Wanneer je achteruit gaat rijden, heb je veel minder zicht. Logisch natuurlijk, maar wel lastig rijden. Daarom bestaat er nu een achteruitrijcamera voor op je auto. Ga voor de beste achteruitrijcamera, zodat je zeker bent van goede kwaliteit.

 

Oplaadbare batterijen

Batterijen die je kunt opladen zijn een stuk beter voor het milieu en je bespaart er ook nog eens geld mee. Toch blijven deze batterijen minder populair dan gewone batterijen. Maar nu bestaat er een batterij die je via een USB kan opladen, super handig dus!

 

Nietmachine voor zakken

Heb je wel eens gehoord van een soort nietmachine voor een zak chips? Waarschijnlijk niet, maar handig is het zeker! Vooral als je niet meteen de hele zak wilt leeg eten, alhoewel dat nog steeds erg verleidelijk is..

 

Bidon met sleutel en pinpas opbergruimte

Als je gaat fietsen of sporten in de sportschool, wil je natuurlijk een fles water meenemen. Nu bestaat er een waterfles waarin je jouw sleutel en jouw pinpas kunt opbergen, zodat je altijd je belangrijke spullen bij je hebt.

http://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/