Gifgroen.nl
Image default
Bedrijven

Mijn ervaring op webhosting gebied

 

Webhosting voor webwinkel

 

Opzoek naar webhosting voor je webwinkel? Dan zijn er een aantal zaken waar opgelet moet worden. Zo is het bijvoorbeeld verstandig om uit te vogelen hoeveel ruimte je nodig denkt te hebben, ook voor in de toekomst. Wat de prijzen gemiddeld zijn en hoeveel je er voor uit wilt geven.

 

Goede webhosting voor webwinkels

 

Een goede webhosting voor webshops voldoet aan een aantal criteria. Hieronder de verschillende punten kort toegelicht.

 

  • Snelle service: word je snel geholpen wanneer je contact op neemt met de webhosting provider? Dit is belangrijk voor wanneer je site extreem traag is, of je down- time hebt. Zulke problemen worden bij een goede hosting hooguit binnen een paar uur voor je opgelost.

  • Dataverkeer: Hoeveel bezoekers heb je nu, en hoeveel denk je er te bereiken met je webwinkel. Wanneer je ineens een enorme groei hebt, is het wel belangrijk dat je stukje server dit dataverkeer aan kan. Bespreek dit ook met je webhosting provider.

  • Zijn de klanten over het algemeen positief gesteld? Dit kun je achterhalen door bijvoorbeeld de social media te bezoeken. Is men over het algemeen tevreden? Ga er dan voor!

 

Mijn ervaring op webhosting gebied

 

Zoals wellicht al naar voren gekomen is, heb ik niet zo heel veel geluk gehad wanneer het aankomt op webhosting afnemen. Ik heb jaren veel te veel betaald en dat is zonde. De afgelopen drie jaar heb ik mij ingelezen en kennis opgedaan om toch iets wijzer te worden. Op het moment host ik een blog en drie webhops bij Indugas webhosting. Dit is een nieuwe partij met hele goede deals. Wanneer je nog opzoek bent dan raad ik zeker aan om daar eens een kijkje te nemen.

 

http://www.indugas.nl