NS klantenservice telefoonnummer

jun 8, 2015

Bellen naar het NS klantenservice telefoonnummer

Het is u wellicht wel eens overkomen dat u niet precies weet of u het juiste kaartje heeft gekocht. O u twijfelt misschien of u nu wel of geen recht heeft op een vergoeding nadat er sprake is geweest van vertraging. Dit kan een goede reden zijn om te bellen naar de klantenservice het treinbedrijf. Die is namelijk bereikbaar via het NS klantenservice telefoonnummer. Die kunt u op de website vinden, evenals de openingstijden waarop de klantenservice bereikbaar is. Het NS klantenservice telefoonnummer brengt u in contact met een van de medewerkers. Bij de medewerkers van de klantenservice staan de volgende competenties centraal:

–          Het NS klantenservice telefoonnummer is vaak geopend en goed bereikbaar.

–          Uw vragen worden snel, vakkundig en met respect behandeld.

–          De klantenservice gaat vertrouwelijk met uw gegevens om.

Zo kunt u altijd met een gerust hart contact opnemen met het NS klantenservice telefoonnummer.

Wanneer belt u nou naar het NS klantenservice telefoonnummer?

Het mooie van de klantenservice is dat men voor al uw vragen klaarstaan. U kunt dus over elke vraag die u heeft contact opnemen met het NS klantenservice telefoonnummer. U wilt bijvoorbeeld iets weten over de vertraging die u heeft opgelopen, over de mogelijkheid om een abonnement te kopen of over een defecte kaartjesautomaat. Bij de klantenservice kunt u al deze vragen stellen.

Kijkt u eerst eens online

Het NS klantenservice is natuurlijk altijd bereid uw vragen te beantwoorden. Veel vragen kunt u echter ook online op de bijbehorende website vinden. Wanneer er sprake is van dal uren, bijvoorbeeld. Dat kan soms nog sneller zijn dan het bellen van de contactlijn. Mocht u bezitten over een internetverbinding en een computer, tablet of telefoon, dan is het dus raadzaam om eerst eens op de website te kijken.

http://deklantenservice.nl/bedrijven/ns-klantenservice/
by | Categories: Bedrijven | Tagged: |

Share with others

No Responses so far | Have Your Say!

Comments are closed.