Gifgroen.nl
Image default
Auto

Bijtelling bij een Dacia Dokker lease

Wil je bus leasen? Dan zijn er tal van maatschappijen die staan te popelen om jou een contract te geven. Maar natuurlijk moet je wel op zoek gaan naar een bedrijf dat de perfecte leaseauto voor jouw onderneming heeft. En daarbij denken we vooral aan het zakelijk gebruik. Het is de bedoeling dat je deze auto voornamelijk voor zakelijke ritten zult gebruiken. Denk daarom goed na welke auto het beste bij jouw beroep past. Moet je af en toe naar de redactie van een krant? Dan volstaat een kleine Peugeot 206 bijvoorbeeld. Moet je vaak de weg op met grote spullen omdat je een zelfstandige timmerman bent? Dan kun je wel een groter model gebruiken zoals de Dacia Dokker.

Voordelen van de Volkswagen Transporter leasen

In totaal beschikt dit model van Dacia over een laadvermogen van 750 kilogram en een laadlengte van bijna twee meter. Daarmee is deze auto geschikt voor elke professional die grote spullen dient te vervoeren. Denk hierbij aan een timmerman, elektricien, schilder of loodgieter. Al je materiaal kun je heel makkelijk vervoeren. Verder is er veel aandacht besteedt aan het interieur. Omdat je vaak tal van uren per dag onderweg bent in de auto, is het interieur heel comfortabel. Zo zijn de bedieningsknoppen makkelijk te bereiken en kun je de informatie op het dashboard makkelijk lezen.

Hoe zit het met de bijtelling?

Indien je de Dacia Dokker niet enkel wilt gebruiken voor zakelijke ritten, dien je rekening te houden met de bijtelling. Dit geldt ook als je een zzp’er bent. Aangezien dit model al redelijk groot is, behoort het tot de bijtelling van 22 procent. Elk jaar wordt de bijtelling in Nederland herzien, maar de kans is echter zeer klein dat deze Dacia ooit in de laagste categorie zal belanden.

https://www.busleasen.com